ÎNCEPÂND DIN DATA DE 17 OCTOMBRIE 2023 reluăm seria sesiunilor de instruire anuale dedicate bazelor de date științifice, disponibile prin intermediul Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I” din București.

Scopul sesiunilor de instruire este acela de a vă oferi informații esențiale, utile în fiecare etapă a procesului de cercetare, informații privind accesarea bazelor de date, salvarea, exportarea și utilizarea articolelor full-text și a informațiilor bibliometrice conținute de acestea.

Sesiunile de instruire au loc online, sunt GRATUITE și se adresează tuturor categoriilor de utilizatori, indiferent dacă aceștia au sau nu permis de acces în bibliotecă.
Acestea vor fi organizate periodic, pe tot parcursul anului universitar în curs, în ziua de MARȚI, la ora 13 fix, pe platforma on-line ZOOM.

Link-ul de acces:

https://us05web.zoom.us/j/87343437311?pwd=YUtWWWt5M3NWMnNXdlB0U3pSWFdxdz09

Accesul se poate face și prin scanarea următorului QR Code:

La finalul fiecărei sesiuni, toți participanții vor primi câte un CERTIFICAT DE PARTICIPARE și slide-urile prezentării, în format pdf. Pentru a beneficia de acest certificat, vă rugăm să vă înscrieți pe mail, la adresa: refer@bcub.ro, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, telefonic (+40-21-313 16 05/ interior 284) sau direct, în Zona Referințe (Parter).

  • Marți, 12 martie 2024, ora 13.00 – Sesiune de instruire în utilizarea eficientă a bazei de date științifice Cambridge.