În data de 5 aprilie 2021 am dat startul sesiunilor de instruire online în accesarea și utilizarea eficientă a bazelor de date științifice, disponibile prin intermediul Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I” din București. Acestea sunt dedicate tuturor utilizatorilor noștri, concreți sau potențiali.

Experții noștri din cadrul Serviciului Referințe vă pun la dispoziție și în acest an universitar, ÎNCEPÂND DIN DATA DE 02 NOIEMBRIE, o serie de sesiuni de instruire online, GRATUITE, oferindu-vă informații esențiale, utile în fiecare etapă a procesului de cercetare, privind accesarea bazelor de date, salvarea, exportarea și utilizarea articolelor full-text și a informațiilor bibliometrice conținute de acestea.

Sesiunile de instruire vor avea loc periodic, în ziua de MARȚI, la ora 13:00, pe platforma on-line ZOOM. Participarea la toate sesiunile este gratuită și se face accesând următorul LINK.

La finalul fiecărei sesiuni, participanții vor primi câte un CERTIFICAT DE PARTICIPARE și slide-urile prezentării, în format pdf.

Pentru a beneficia de acestea, vă rugăm să vă înscrieți pe mail, la adresa: refer@bcub.ro, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, telefonic (+40-21-313 16 05/ interior 284), sau direct, în Zona Referințe (Parter).