Loading Events

Miercuri, 18 octombrie 2023, în Aula BCU „Carol I” a avut loc evenimentul de lansare a documentarului „Enigmele României” - o producție HISTORY spectaculoasă, care include cadre din renumita noastră „Sală a Profesorilor”.
„Unde se află mormântul lui Vlad Țepeș?”, „Care este cauza reală a morții lui Mihai Eminescu?”, „Ce s-a întâmplat cu tablourile dispărute în urma „marelui jaf” de la Muzeul Național Brukenthal din Sibiu” și „ce se ascunde în spatele misterului iahtului Ostara?” - Acestea sunt întrebările la care va putea răspunde, în curând, actorul Marcel Iureș, pe parcursul celor 6 episoade din cadrul seriei documentare.

Întâlnirea cu echipa History & protagonistul documentarului - maestrul Marcel Iureș s-a desfășurat în contextul aniversării a 15 ani de la adăugarea României în grila History Channel. În cadrul evenimentului au fost împărtășite gânduri și opinii din partea echipei de producție, precum și de către actorul Marcel Iureș, iar printre invitați s-au aflat numeroase personalități din sfera artelor, precum și membri ai echipei extinse, divizia History A+E Networks Polonia & CEE.
Totodată, au fost comunicate oficial data și ora de difuzare ale primului episod: duminică, 29 octombrie, începând cu ora 21:00, exclusiv pe History Channel.