Loading Events

Miercuri, 8 iunie 2022, ora 15:00, Biblioteca Centrală Universitară Carol I, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București, organizează conferința De la 0 la 100 în aula B.C.U. Carol I.

Evenimentul marchează poveștile mai multor companii românești de succes care au depășit borna de 100 de milioane, iar prin dezbaterile despre reziliență, performanță și înțelepciunea de a construi durabil, promovează educația antreprenorială în rândul tinerilor, pe care speakerii îi încurajează să ia inițiativă, să se afle într-o continuă schimbare și, astfel, să meargă spre evoluție.

Invitații reprezintă o parte dintre cei mai de succes oameni de afaceri actuali: Dragoș Petrescu – președintele City Grill Restaurants și Romanian Business Leaders, Dr. Ionuț Leahu – owner Clinicile Dentare Dr. Leahu și medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie, Lucia Costea – Co-fondator și CEO Secom Healthcare Group, Marius Hanganu – Co-fondator Tremend Software, Ionuț Valeriu Corniciuc – Fondator și Președinte al Consiliului Consultativ IPP.

Participarea este gratuită și se realizează în baza înregistrării, fie pe pagina evenimentului, fie pe adresa de e-mail: andreea.mosoiu@drleahu.ro.

  • 15.00 - 15.30 Welcome Coffee
  • 15.30 - 17.00 Discuție de tip panel, moderată de Claudiu Vrînceanu
  • 17.00 - 17.15 Sesiune Q&A
  • 17.15 - 17.30/17.45 – Networking

Imagini