Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, membru al Consorțiului Anelis Plus, oferă utilizatorilor săi acces deschis la o varietate de colecții de cărți electronice (ebooks) de la câteva dintre cele mai prestigioase edituri internaționale: CABI, De Gruyter, Elsevier, Emerald, Sage și Wiley.

Astfel, vă  puteți bucura de lucrări diverse, în scop de cercetare și documentare, titlurile cuprinzând tematic o multitudine de domenii, precum: arhitectură și design, arte, biblioteconomie, filologie, istorie, studii culturale, business și economie, chimie, fizică, inginerie, matematică și medicină ș.a.

Titlurile disponibile de la CABI fac parte din colecțiile de ebooks Leisure and Tourism și Animal and Veterinary Sciences care, alături de CAB Abstracts și baza de date de rezumate CABI, oferă importante instrumente de indexare și căutare. De asemenea, se asigură accesul la colecțiile de ebooks ale Elsevier, mai exact 67 de serii cu 590 de titluri unice, care fac parte din Science Direct Book Series and Handbook Series Package. Colecția de ebooks De Gruyter oferă acces la peste 2800 de titluri, ce acoperă domenii variate, de la arhitectură, arte și economie, la chimie, inginerie și matematică, iar de la editura Sage se asigură acces la colecțiile de ebooks Geography & Environment Collection (102 titluri) și Health & Social Care Collection (415 titluri). Emerald Publishing, seria de cărți electronice disponibile, vizează domeniul științelor sociale și economice, totalizând un număr impresionant de titluri. Editura Wiley asigură acces la  6 colecții de cărți electronice, totalizând 563 de titluri, anume: Chemistry, Humanities, Life Sciences, Medicine,  Physical Sciences & Engineering, Social & Behavioral Sciences.

Poți accesa cărțile de la universitate sau bibliotecă (pe bază de IP instituțional) sau #deacasa, pe platforma enformation.ro (Profil Instituțional).

Verifică listele complete de titluri disponibile pe pagina fiecărui partener Enformation și citește cărțile de care ai nevoie!

Spor și lecturi inspirate!

Informații detaliate pot fi găsite accesând:

https://www.e-nformation.ro/news/descoperiti-colectiile-de-ebooks-disponibile-pentru-membrii-consortiului-anelis-plus?utm_source=E-nformation+mailing+list&utm_campaign=e0e3730011-trial-degruyter-oct-2019-plus-conferinta_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_1fac41ed8c-e0e3730011-308203357

Aveți nevoie de mai multe informații?