În strategia Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” se înscrie și obiectivul de a crește accesul cât mai multor categorii de cititori la resursele educaționale pe care aceasta le administrează. Drept urmare, la solicitarea mai multor unități școlare și biblioteci din județul Giurgiu, instituția a realizat o amplă donație de carte - dintre care, cea mai importantă în comuna Florești - Stoenești.

Astăzi, 9 septembrie, s-a desfășurat întâlnirea dintre Mireille Rădoi - Directorul General B.C.U. „Carol I”, Elena Mihalcea - vicepreședinta Consiliului Județean Giurgiu și Dumitru Constantin - primarul comunei Florești - Stoenești, cu vizitarea Căminului Cultural și a filialei bibliotecii Școlii Generale nr.3 din satul Palanca.

Fiind o bibliotecă atât de mare, înțelegem să ajutăm bibliotecile mai mici care ne solicită sprijinul, întrucât dorim să le asigurăm asistență profesională și info-documentară, pentru a spori accesul democratic la resursele informaționale – a declarat Directorul General B.C.U. „Carol I”.

Imagini

Aveți nevoie de mai multe informații?