SMART-EDU în SMARTLIBRARY 

    Azi, 26 octombrie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” s-a lansat documentul concept privind Strategia de Digitalizare a Educației din România 2021-2027.

    Ministrul Educației și Cercetării, Monica ANISIE a declarat că digitalizarea învățământului poate reprezenta un proiect de țară care actualmente este prioritatea zero a actualului guvern, fiind un angajament îndrăzneț și o promisiune pentru generațiile viitoare. Aceasta este cu atât mai important cu cât va modela practic viitorul pieței muncii.

    „SMART” – Școala Modernă, Accesibilă, bazată pe Resurse și Tehnologii Digitale își propune implementarea unui sistem de educație flexibil și adaptabil, din care să rezulte cetățeni activi și bine integrați, prin acesta va crește și predictibilitatea funcțională a sistemului.

    La eveniment au mai participat și Marian MURGULEȚ – Secretar de Stat, CIO, Secretariatul General al Guvernului, Sabin SĂRMAȘ – Președinte Autoritatea pentru Digitalizarea României și Jean BADEA – Subsecretar de Stat, Ministerul Educației și Cercetării,