În contextul situaţiei epidemiologice actuale, ca măsură de prevenţie, cu scopul reducerii riscului epidemiologic de răspândire şi infectare cu noul coronavirus universităţile au hotărât să-şi suspende cursurile şi au decis continuarea online a activităţii didactice.

Invităm pe cei interesaţi să continue studiul şi cercetările online, #deacasă.

Vă puteţi crea un cont de acces mobil pentru a accesa resursele abonate de instituţia dvs. de la distanţă (#deacasă).

Accesaţi: www.e-nformation.ro —>  Creează cont

Introduceţi datele solicitate. Veţi primi pe adresa de email un link care trebuie activat. Căutaţi şi în spam/junk. Alegeţi instituţia, funcţia, domeniul de interes şi parola.


Dacă aţi făcut înregistrarea folosind o adresă de email instituţională, contul va fi activat automat;

În cazul în care aţi folosit o adresă de email personală (yahoo, gmail, hotmail, outlook, icloud), contul va fi activat în termen de 24 de ore de la completarea şi semnarea certificatului de afiliere primit în emailul de notificare înregistrare.

Trimiteţi certificatul completat la adresa de e-mail events@e-nformation.ro

După activarea contului, intraţi în cont, iar la secţiunea „Profil Instituţional” veţi găsi resursele la care instituţia dvs. are acces.


Succes şi spor la citit!
Echipa Enformation

Baza de date ştiinţifice JSTOR şi editorii săi participanţi, pun în acces deschis la dispoziția instituţiilor partenere şi a cercetătorilor, o semnificativă cantitate de resurse bibliografice de nivel academic, dintr-o colecţie cu caracter multidisciplinar.